Documentals sobre el Poble Gitano: Llibreria Altaïr dilluns 26/01/09

Ens complau convidar-vos a la inauguració del CICLE DE DOCUMENTALS SOLIDARIS organitzat conjuntament entre  COMRàdio, l’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i Altaïr, i que consistirà en un seguit de projeccions i debats de temàtica social amb la participació dels autors i connexions en directe amb el programa TotsxTots (91.0 FM). L’acte tindrà lloc a l’Espai Fòrum de la Llibreria Altaïr el proper dimarts 26 de gener a les 19:00 hores.

El primer tema que tractarem serà la INTEGRACIÓ GITANA, amb la projecció de “Rromia. Romani Women” (Aproximació a com les dones gitanes viuen la seva condició i la relació amb el conjunt de la societat, en temes com el treball, l’estudi o la maternitat) de Francesca Svampa i Tatiana Font (15’) i “Kaló d’aquí” (Els valors de la cultura gitana vistos a través de les aventures d’un nen que viatja a Barcelona) de Israel Ramírez (30’).

Posteriorment, hi haurà un debat amb amb Francesca Svampa i Pere García, vicepresident del Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona.

LIBRERÍA ALTAÏR

BARCELONA

Gran Vía, 616.

Barcelona, 08007

Moltes gràcies
Siscu Baiges (subdirector del programa «TotsTots», de Com Ràdio)
637511790