FAGiC CONVOCA A PARTICIPAR EN EL FESTIVAL ROMANISTAN: Visca la cultura gitana!

Companys/es,
La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC) una vegada més, en la seva lluita per defensar i promoure els drets i la cultura del Poblo Gitano de Catalunya, celebrarà
el dissabte 30 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona, el Festival de música i cultura gitana “ROMANISTAN: Visca la cultura gitana!”, un projecte subvencionat per la Unió Europea i organitzat per la FAGiC amb la finalitat de promocionar la cultura gitana en tota Europa.

fagicfest

Vàries són les activitats artístiques i culturals propostes per a aquest dia: tallers musicals i concerts, tallers artístics, activitats familiars i un llarg etcètera. El Festival comptarà amb stands, ludotecas, exposicions i jocs col·lectius, combinant amb altres organitzacions socials la realització de les activitats.
Els concerts de música seran l’activitat principal del Festival, on participaran, entre uns altres, bandes de música dels Balcans i d’altres punts d’Europa. Els concerts permetran promocionar i donar més visibilitat als grups gitanos de música.
Els concerts i activitats seran gratuïts i oberts a tots els ciutadans i ciutadanes. Considerant la gran popularitat dels esdeveniments musicals a Barcelona, esperem poder acollir a molta gent i motivar-les a passar el dia en el Festival de la Cultura Gitana “ROMANISTAN”.
Una altra de les activitats que realitzarem en el festival serà la V edició dels Premis FAGIC, que atorguem a personalitats o institucions per la seva contribució al reconeixement del poble gitano.

Les associacions que estiguin interessades a participar realitzant alguna activitat, hauran d’emplenar el formulari adjunt. En breu, estudiarem la vostra proposta i ens reunirem amb vosaltres per explicarlis més detalladament el festival i les tasques a realitzar.
Recordin, aquesta és una gran oportunitat per participar al costat de grans artistes, organitzacions i grups culturals reconeguts a tot el món. Els esperem!

Sastipen Thaj Mestipen!

—————————————————-

Compañeros/as,

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC) una vez más, en su lucha por defender y promover los derechos y la cultura del Pueblo Gitano de Cataluña, celebrará el sábado 30 de junio en el Parque de la Ciudadela de Barcelona, el Festival de música y cultura gitana “ROMANISTAN: Viva la cultura gitana!”, un proyecto subvencionado por la Unión Europea y organizado por la FAGiC con la finalidad de promocionar la cultura gitana en toda Europa.

Varias son las actividades artísticas y culturales propuestas para ese día: talleres musicales y conciertos, talleres artísticos, actividades familiares y un largo etcétera. El Festival contará con stands, ludotecas, exposiciones y juegos colectivos, combinando con otras organizaciones sociales la realización de las actividades.
Los conciertos de música serán la actividad principal del Festival, donde participarán, entre otros, bandas de música de los Balcanes y de otros puntos de Europa. Los conciertos permitirán promocionar y dar más visibilidad a los grupos gitanos de música.
Los conciertos y actividades serán gratuitos y abiertos a todos los ciudadanos. Considerando la gran popularidad de los eventos musicales en Barcelona, esperamos poder acoger a mucha gente y motivarles a pasar el día en el Festival de la Cultura Gitana “ROMANISTAN”.
Otra de las actividades que realizaremos en el festival será la V edición de los Premios FAGIC, que otorgamos a personalidades o instituciones por su contribución al reconocimiento del pueblo gitano.
Las asociaciones que estén interesadas en participar realizando alguna actividad, deberán rellenar el formulario adjunto. En breve, estudiaremos vuestra propuesta y nos reuniremos con vosotros para presentarles, más en detalle, el festival y las tareas a realizar.

Recuerden, esta es una gran oportunidad para participar junto a grandes artistas, organizaciones y grupos culturales reconocidos en todo el mundo. Los esperamos!

Sastipen Thaj Mestipen!